Магистратура-ББ-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы-ПБ
-
Білім беру бағдарламасының шифры:
7М07202
Білім беру бағдарламасының атауы:
Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (бейіндік бағыт)Оқыту бағыты:
Техникалық ғылымдар және технологиялар
-
Білім беру бағдарламасы бойынша магистранттар контингенті-Мемлекеттік білім беру тапсырысы негізінде білім алатын магистранттар-Ақылы негізде оқитын магистранттар-
7М07202 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» Білім беру бағдарламасы бойынша магистратура түлектері келесі кәсіби қызмет түрлерін атқара алады:
Кәсіпорынның директоры (бастығы, басқарушысы); Бас технолог; Кәсіпорынның әртүрлі учаскелерінің басшысы
Түлекке академиялық дәреже беріледі:
- Бейінді бағыт бойынша- ББ 7М07202 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" бойынша техника және технология магистрі»;
Оқу мерзімі:
Бейінді бағыт бойынша-1 жыл.
Оқыту түрі – күндізгі.
Бағдарлама дәрежесі: 7М07202 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" Білім беру бағдарламасы бойынша техника және технология магистрі |
|
Дәрежесі мен мерзімі |
Бір дәреже (бір университет) - 60 кредит |
Оқу орны |
Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті |
Аккредиттеу |
Білім берудегі сапаны қамтамасыз ету жөніндегі тәуелсіз агенттік, Қазақстан. |
Жарамдылық мерзімі |
23.12.2019-20.12.2024 |
Деңгей |
EPVO үшін ҚР (Еуропалық жоғары білім беру кеңістігі үшін біліктілік шеңбері): 2-ші цикл; ECR (Еуропалық біліктілік шеңбері): 7-деңгей; NRC (Ұлттық біліктілік шеңбері): 7-деңгей |
- Мақсаты
-
7М07202 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" Білім беру бағдарламасының мақсаты – Азық-түлік өндірісінің заманауи технологиялары мен қоғамдық тамақтану өнімдері саласында терең кәсіби құзыреттілікке ие, жоғары рухани-адамгершілік қасиеттерге ие, тұрақты кәсіби өсуге және тұлғалық дамуға ұмтылатын бәсекеге қабілетті, жоғары білікті кадрларды даярлау.
-
- Шет тілі (Кәсіби)/2 кредит
-
Менеджмент /2 кредит
-
Басқару психологиясы /2 кредит
- Ғылыми зерттеулер мен инновациялық қызметті ұйымдастыру және жоспарлау / 4 кредит
- Зерттеу қызметінің негіздері / 4 кредит
- Тамақ өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері / 4 кредит
- Тағамдық және биологиялық белсенді қоспалар / 5 кредит
- Тамақтану физиологиясы / 5 кредит
- Тағам өнімдерінің заманауи биотехнологиясы және технологиясы / 5 кредит
- Тағам өнімдерін сақтаудың заманауи технологиялары / 5 кредит
- Қоғамдық тамақтанудың заманауи технологиялары / 5 кредит
- Қоғамдық тамақтану орындарындағы қызмет көрсету және сервис технологиясы / 5 кредит